Корисничка поддршка:
Македонски English

Видео

Книжарница Антолог- Бидејќи секој ред е важен

Промоција на Владимир Јанковски - „Невидливи љубови“

Промоција на Владимир Јанковски - „Невидливи љубови“

„Букстар“ филмче

Промоција на „Дај две, љубовни!“ на „Букстар“

Захари Карабашлиев на „Букстар“

Биљана Стојановска на „Букстар“

Изабел Вери на „Букстар“

Захари Карабашлиев промо видео

Изабел Вери промо видео

Жарко Кујунџиски „Културна матрица“

ВИДИ КОЈ СЕ ВРАТИ македонски трејлер 2

„Види кој се врати“ македонски трејлер

Душко Крстевски чита во Антолог

Борис Митковски во Книжевен центар Антолог

Борис Митковски чита на англиски во Антолог

Велко Неделковски во Книжевен центар Антолог

Александар Кујунџиски во Книжевен центар Антолог

Наум Попески во Книжевен центар Антолог

Сузана В. Спасовска во Книжевен центар Антолог

Омилените приказни се зад аголот!

Бук трејлер на „Види кој се врати“ од Тимур Вермеш (2013)

Како да го најдете Книжевниот центар Антолог со кола

Како да го најдете Книжевниот центар Антолог

6-иот ден Телма ТВ Жарко Кујунџиски Алесандро Барико, Трипати взори (2014)

Тв прилот Телма ТВ Настап на преведувачот Васко Марковски Орхан Вели, Риба во шишето ракија (2014)

Промоција на книга Ѓoко Здравески, Куќичка за птици-преселници 17.05.2014, 20 часот (сабота) Поетски перформанс во организација на ИНКА – Струга

Промоција на книга Ѓoко Здравески, Куќичка за птици-преселници 10.03.2014, 20.30 часот (понеделник) МКЦ хол

Промоција на книга Борис Митковски, Патот 24.04.2013, 19.30 часот (среда) Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово

Тв прилог од Тв Вис Промоција на книга Ацо Гогов, Единствен матичен број 07.04.2012, 20 часот (сабота) Дом на културата, Струмица

Тв емисија „Алтер“ Промоција на книгата „Нож и пердув“ 06.05.2010, 20 часот (четврток) Фоаје на кино Фросина во Младински културен центар, Скопје

Антолог бук трејлер Саем на книга Скопје 2009 Автор: Анета Попова