Корисничка поддршка:
Македонски English

Галерии

Промоција на „Замор на материјалот“, 5.4.2019
Промоција на „Дедикар Икарал“, 20.12.2018
Панел „Креативна Европа“, 21.11.2018
Промоција на тројца европски автори, 20.11.2018
Книжевно кафе со европски автори, 20.11.2018
Три книжевни промоции, 19.11.2018
Книжевно кафе со Михал Ајваз, 19.11.2018
Промоција на „Последното име на иднината“, 16.11.2018
Промоција на „Сега е најдолгото никогаш“, 15.11.2018
Жива литература, 14.11.2018
Книжевно кафе со Славенка Дракулиќ, 14.11.2018
Промоција на „Невидлива жена“, 13.11.2018
Промоција на „Тажна приказна за среќни луѓе“, 24.10.2018
Книжевна вечер со Габриела Бабник, 23.8.2018
Промоција на „Го силувавме ежот“, 20.6.2018
Промоција на две книги од Лилјана Дирјан, 16.6.2018
Промоција на „Напишан дом“, 30.5.2018
Семинар на Ана Бучевиќ, 12.5.2018
Саем на книга 2018
Промоција на „УБК одблизу“, 24.3.2018
Промоција на „Инспирирај се за промени“, 21.3.2018
Промоција на „Ораторската вештина низ историјата“, 13.12.2017
Промоција на „Нема стих, нема мир!“, 5.11.2017
Промоција на „Диссомнии“, 4.11.2017
Промоција на „Жената во кафезот“, 2.11.2017
Упанишад со Јуси Адлер-Олсен, 2.11.2017
Промоција на „Во окото на свеста“, 31.10.2017
На кафе со Хокан Несер, 31.10.2017
Книжевна дискусија и проекција на филмови, 30.10.2017
Промоција на „Нема друга“, 28.10.2017
Упанишад со Јела Кречич, 28.10.2017
Промоција на „Треба да е лесно“, 26.10.2017
На кафе со Илја Леонард Фајфер, 26.10.2017
Промоција на „La Superba“, 25.10.2017
Отворање на новата книжарница на „Антолог“
Промоција на „Сага за македонските...“, 9.6.2017
Промоција на „Книга подарок...“, 28.3.2017
Промоција на „Гаргара“, 21.12.2016
Промоција на „Духовна архива“, 20.12.2016
Моналди и Сорти во Антолог, 26.11.2016
Промоција на „Имприматур“, 25.11.2016
Промоција на „Што си ти?“, 11.11.2016
Промоција на „љубавина“, 9.11.2016
Промоција на „Елиза на 11 години“, 8.11.2016
Дојна Рушти во Антолог, 8.11.2016
Промоција на „На работ од времето“, 4.11.2016
Трибина „Нивната страна од (и)сторијата“, 3.11.2016
Агата Тушињска во Антолог, 3.11.2016
Промоција на две книги од Агата Тушињска, 2.11.2016
Есмахан Ајкол во Антолог, 1.11.2016
Промоција на „Убиство во хотел Босфор“, 31.10.2016
Промоција на „Ова е моето последно молчење“, 28.10.2016
Промоција на „Холандска девица“, 24.10.2016
Маренте де Мор во Антолог, 24.10.2016
Промоција на „Пустинската змија од Гиза“, 12.10.2016
Промоција на „Сè уште сум млада“, 27.7.2016
Промоција на „Дрво кое шепоти“, 14.7.2016
Промоција на „Чекајќи ја историјата“, 6.7.2016
Промоција на „Со ветрот под рака“, 14.6.2016
Доделување на Рациново признание 2016, 10.6.2016
Промоција на „Еднаш одигравме љубов“, 7.6.2016
Промоција на „Вкрстување на световите“, 9.5.2016
Happy day, 18.4.2016
Ден на литературата за деца, 17.4.2016
Ден на македонските писатели, 16.4.2016
Ден на трилерите, 15.4.2016
Гилјермо Мартинес во Антолог, 14.4.2016
Гилјермо Мартинес на Саем на книгата, 14.4.2016
Ден на европската литература, 12.4.2016
28. саем на книгата - отворање, 11.4.2016
Од идеја до штанд, 10-11.4.2016
Промоција на „Зборот е светлина“, 7.4.2016

...