Корисничка поддршка:
Македонски English

Членска картичка

КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНИ ЧИТАТЕЛИ НА „АНТОЛОГ

Од 2 септември 2019 година во употреба е Картичката за лојални читатели на АНТОЛОГ!
Доколку сакате да станете дел од нашите лојални читатели, потребно е да ја пополните Апликацијата за членство во некоја од нашите книжарници.
Што добивате со картичката за лојални читатели?
Почетен попуст од 10% на сите книги во Антолог.
Во согласност со вашето темпо на читање, привилегии што ќе пораснат од 10% па сѐ до 25% попуст.
Ваучери за гратис книги.
Можност први да ги имате најновите изданија.
Специјални понуди само за корисниците на Картичката за лојални читатели на АНТОЛОГ!

Сите услови за издавање и за користење на Картичката за лојални читатели може да ги прочитате овде.


 

Начин на пресметување поени