Корисничка поддршка:
Македонски English

Клипинг 2015

Cooltura, 29.12.2015

Романот „Трошки“ од Миха Мацини објавен на македонски

 

Вечер, 28.12.2015

Романот "Трошки" на македонски

 

Инпрес, 28.12.2015

Издаден на македонски јазик романот „Трошки“ од Миха Мацини

 

Охридскај, 28.12.2015

„ТРОШКИ“ ОБЈАВЕН НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

 

Преспаскај, 28.12.2015

Најголемиот бестселер во поранешна југославија, „Трошки“, објавен на македонски

 

Република, 28.12.2015

Романот „Трошки“, најголемиот бестселер во поранешна Југославија објавен на македонски

 

Плус инфо, 28.12.2015

„Трошки“ објавен на македонски јазик

 

А1 он, 28.12.2015

Романот „Трошки“ објавен на македонски јазик

 

Телеграф, 28.12.2015

Најголемиот југословенски бестселер преведен на македонски јазик

 

Макфакс, 28.12.2015

Најголемиот бестселер во поранешна југославија, „Трошки“, објавен на македонски

 

Пулс 24, 28.12.2015

Најголемиот бестселер во поранешна Југославија објавен на македонски

 

Актуелно 24, 28.12.2015

Најголемиот бестселер во поранешна Југославија, „Трошки“, објавен на македонски

 

Скај, 28.12.2015

Најголемиот бестселер во поранешна југославија, „Трошки“, објавен на македонски

 

Медиа, 28.12.2015

Романот „Трошки“, најголемиот бестселер во поранешна Југославија објавен на македонски

 

Локално, 28.12.2015

Романот „Трошки“ со превод на македонски јазик

 

Денар, 28.12.2015

Најголемиот бестселер во поранешна Jугославија, „Трошки“, објавен на македонски

 

Нова Македонија, 21.12.2015

Објавен романот „Смртта вози 'ауди'“ од Кристијан Банг Фос

 

Вечер, 21.12.2015

"Смртта вози ауди" во издание на Антолог

 

МКД, 21.12.2015

Необичен поглед на смртта од данската книжевна надеж

 

Cooltura, 21.12.2015

Романот „Смртта вози ауди“ објавен на македонски

 

Република, 21.12.2015

„Смртта вози ауди“ во издание на „Антолог“

 

Плус инфо, 21.12.2015

Објавен романот „Смртта вози ауди“

 

А1 он, 21.12.2015

Објавена книгата „Смртта вози ауди“ од Кристијан Банг Фос

 

Телеграф, 21.12.2015

„СМРТТА ВОЗИ АУДИ“: Нов роман во издание на „Антолог“

 

Пулс 24, 21.12.2015

Хумористичен поглед на смррта од данска книжевна надеж

 

Инпрес, 21.12.2015

Објавен на македонски јазик романот „Смртта вози ауди“ од Фос

 

365, 21.12.2015

ХУМОРИСТИЧЕН ПОГЛЕД НА СМРТТА ОД ДАНСКАТА КНИЖЕВНА НАДЕЖ

 

Медиа, 21.12.2015

„Смртта вози ауди“ во издание на „Антолог“

 

Локално, 21.12.2015

Романот „Смртта вози ауди“ на македонски јазик

 

Нова Македонија, 14.12.2015

Објавен еден од првите еротски романи од жена-автор

 

Дневник, 14.12.2015

Нов еротски роман од „Антолог“

 

Вечер, 14.12.2015

Еротски роман "Растењето на Лулу" од Грандес

 

Cooltura, 14.12.2015

Еротскиот роман „Растењето на Лулу“ објавен на македонски јазик

 

МИА, 14.12.2015

Нов еротски роман од „Антолог“

 

Скај, 14.12.2015

Објавен еротскиот роман „Растењето на Лулу“ од Алмудена Грандес

 

МКД, 14.12.2015

Пробив на еротизмот во женското писмо

 

Телеграф, 14.12.2015

Нов еротски роман од „Антолог“

 

Охридскај, 14.12.2015

ОБЈАВЕН ЕРОТСКИОТ РОМАН „РАСТЕЊЕТО НА ЛУЛУ“

 

Република, 14.12.2015

„Антолог“ го објави еден од првите еротски романи од жена-автор „Растењето на Лулу“

 

Плус инфо, 14.12.2015

Објавен еротскиот роман „Растењето на Лулу“ 

 

Макфакс, 14.12.2015

Објавен еротскиот роман „Растењето на Лулу“ од Алмудена Грандес

 

А1 он, 14.12.2015

Нов еротски роман од „Антолог“ 

 

Сител, 14.12.2015

Нов еротски роман од „Антолог“

 

Медиа, 14.12.2015

„Антолог“ го објави еден од првите еротски романи од жена-автор „Растењето на Лулу“

 

Лидер, 14.12.2015

Нов еротски роман од „Антолог“

 

Подгорци, 14.12.2015

Нов еротски роман од „Антолог“

 

Канал 77, 10.11.2015

„Оваа приказна“ достапна за читање и на македонски јазик

 

Нова Македонија, 10.12.2015

Излезе словенечкиот роман „Сушен период“

 

Вечер, 10.12.2015

Романот „Сушен период" од Бабник на македонски

 

Cooltura, 10.12.2015

Романот „Сушен период“ од Габриела Бабник објавен на македонски

 

Медиа, 10.12.2015

Романот „Сушен период" од Бабник на македонски

 

Република, 9.12.2015

„Антолог“ ја објави „Сушен период“ од Габриела Бабник

 

Плус инфо, 9.12.2015

Објавен романот „Сушен период“ од Габриела Бабник

 

Пулс 24, 9.12.2015

Роман што ги руши стереотипите - пред македонските читатели

 

А1 он, 9.12.2015

Романот „Сушен период“ од Габриела Бабник објавен на македонски 

 

Телеграф, 9.12.2015

„СУШЕН ПЕРИОД“ ВО ИЗДАНИЕ НА АНТОЛОГ: Роман што ги урива стереотипите

 

Макфакс, 9.12.2015

Романот „Сушен период“ од Габриела Бабник пред македонската публика

 

Локално, 9.12.2015

Романот „Сушен период“ од Габриела Бабник со превод на македонски

 

Бизнис ЕУ, 9.12.2015

ОБЈАВЕН НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК РОМАНОТ „СУШЕН ПЕРИОД“ ОД ГАБРИЕЛА БАБНИК

 

Денар, 9.12.2015

Романот „Сушен период“ од Габриела Бабник пред македонската публика

 

Скај, 9.12.2015

Романот „Сушен период“ од Габриела Бабник пред македонската публика

 

Подгорци, 9.12.2015

Романот „Сушен период“ од Габриела Бабник објавен на македонски

 

Нова Македонија, 1.12.2015

Објавен романот „Чик“ на Волфганг Херндорф

 

Вистина, 1.12.2015

Романот „Чик“ на Херндорф објавен на македонски јазик

 

Cooltura, 30.11.2015

Романот „Чик“ на Херндорф објавен на македонски јазик

 

Cooltura, 30.11.2015

Владимир Јанковски: Се случува целосна „селфизација“ на стварноста

 

Канал 5, 30.11.2015

Романот „Чик“ на Волфганг Херндорф објавен на македонски јазик

 

Вечер, 30.11.2015

Бестселерот „Чик" ќе се чита и на македонски

 

А1 он, 30.11.2015

Романот „Чик“ на Волфганг Херндорф објавен на македонски јазик

 

Пулс 24, 30.11.2015

Наградуваниот бестселер „Чик“ е преведен на македонски

 

Актуелно 24, 30.11.2015

Наградуваниот бестселер „Чик“ преведен на македонски

 

Медиа, 30.11.2015

Бестселерот „Чик" ќе се чита и на македонски

 

Лидер, 30.11.2015

Романот „Чик“ на Волфганг Херндорф објавен на македонски јазик

 

Денар, 30.11.2015

Наградуваниот бестселер „Чик“ преведен на македонски

 

Бизнис, 30.11.2015

НАГРАДУВАНИОТ БЕСТСЕЛЕР „ЧИК“ ПРЕВЕДЕН НА МАКЕДОНСКИ

 

МКД, 30.11.2015

Книгите „Животот почнува во петок“ и „Чик“ добија превод на македонски јазик

 

Република, 30.11.2015

Наградуваниот бестселер „Чик“ преведен на македонски

 

Плус инфо, 30.11.2015

Објавен романот „Чик“ од Волфганг Херндорф

 

Иди види, 30.11.2015

Романот „Чик“ на Волфганг Херндорф објавен на македонски јазик

 

МИА, 30.11.2015

Романот „Чик“ на Волфганг Херндорф објавен на македонски јазик

 

Макфакс, 30.11.2015

Наградуваниот бестселер „Чик“ преведен на македонски

 

Скај, 30.11.2015

 

Наградуваниот бестселер „Чик“ преведен на македонски

 

 

Локално, 30.11.2015

Романот „Чик“ преведен на македонски

 

Ќеиф, 26.11.2015

Човекот има потреба да раскажува приказни – Одлична промоција на Владимир Мартиновски, за која вреди да се раскажува

 

Ќеиф, 25.11.2015

„Narro ergo sum“ – промоција на книга и фотографии на Владимир Мартиновски во Концепт37

 

Радио Слободна Европа, 25.11.2015

Мартиновски со нова книга и изложба на фотографии

 

Дневник, 25.11.2015

Промоција на книга и изложба на фотографии од Мартиновски

 

Вечер, 24.11.2015

Промоција на книга и изложба од Мартиновски

 

МКД, 24.11.2015

Промоција на нова книга и изложба на фотографии од Владимир Мартиновски во „Концепт 37“

 

Нова Македонија, 24.11.2015

„Антолог“ ќе објави роман од Јоана Парвулеску

 

Телеграф, 24.11.2015

Промоција на книга и изложба на фотографии од Владимир Мартиновски

 

А1 он, 24.11.2015

Нова книга и изложба на фотографии од Владимир Мартиновски

 

Република, 24.11.2015

Промоција на нова книга и изложба на фотографии од Владимир Мартиновски

 

Плус инфо, 24.11.2015

Промоција на нова книга и изложба на фотографии од Владимир Мартиновски

 

Радио МОФ, 24.11.2015

ПРОМОЦИЈА НА НОВА КНИГА И ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ

 

Медиа, 24.11.2015

Промоција на нова книга и изложба на фотографии од Владимир Мартиновски

 

Муабет, 24.11.2015

ПРОМОЦИЈА НА „NARRO ERGO SUM / РАСКАЖУВАМ ЗНАЧИ ПОСТОЈАМ“ И ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ „ВО ДВИЖЕЊЕ“

 

Ohrid sky, 24.11.2015

ПРОМОЦИЈА НА НОВА КНИГА И ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ

 

А1 он, 23.11.2015

Објавен романот „Животот почнува во петок“ од Јоана Парвулеску

&