Корисничка поддршка:
Македонски English

Клипинг 2016

Плус инфо, 28.12.2016

Објавена „Тивка анестезија за болката на другите“

 

Старт, 27.12.2016

„Антолог“ објави роман за историјата на светлината и на фотографијата

 

МКД, 27.12.2016

„Антолог“ објави роман за историјата на светлината и на фотографијата

 

Нова Македонија, 27.12.2016

Објавен романот „Историја на светлината“ од Њемец

 

Република, 27.12.2016

„Антолог“ објави роман за историјата на светлината и на фотографијата

 

Сител, 26.12.2016

Романот „Историја на светлината“ од Јан Њемец објавен на македонски јазик

 

Cooltura, 26.12.2016

Романот „Историја на светлината“ од Јан Њемец објавен на македонски

 

Таратур, 26.12.2016

За љубителите на романот и фотографијата: „Историја на светлината“ од Њемец во превод на Диме Митревски

 

Канал 5, 26.12.2016

Романот „Историја на светлината“ од Јан Њемец објавен на македонски јазик

 

Пулс 24, 26.12.2016

ОБЈАВЕН НАГРАДУВАН РОМАН ЗА ИСТОРИЈАТА НА СВЕТЛИНАТА И НА ФОТОГРАФИЈАТА

 

А1 он, 26.12.2016

Романот „Историја на светлината“ од Јан Њемец објавен на македонски јазик

 

МИА, 26.12.2016

Романот „Историја на светлината“ од Јан Њемец објавен на македонски јазик

 

Идивиди, 21.12.2016

„Гаргара“ на душата за топла зима

 

МКД, 21.12.2016

„Антолог“ ќе го промовира второто издание на романот „Гаргара“

 

Вест, 21.12.2016

ВТОРО ИЗДАНИЕ НА "ГАРГАРА" ОД СТАНОЈОСКИ

 

Утрински весник, 20.12.2016

ПРОМОЦИЈА НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА „ГАРГАРА“ 

 

Евенти, 20.12.2016

Гаргара со вино за топла зима

 

Things to do in Skopje, 20.12.2016

Гаргара со вино за топла зима

 

ТВ Нова, 20.12.2016

Промоција на поетската книга „Духовна архива“ од Лидија Давидовска

 

МИА, 20.12.2016

Промоција на поетската книга „Духовна архива“ од Лидија Давидовска

 

А1 он, 20.12.2016

Промоција на поетската книга „Духовна архива“ од Лидија Давидовска

 

Журнал, 20.12.2016

Промоција на поетската книга „Духовна архива“ од Лидија Давидовска

 

Подгорци, 20.12.2016

Промоција на поетската книга „Духовна архива“ од Лидија Давидовска

 

Канал 5, 19.12.2016

Промоција на поетската книга „Духовна архива“ од Лидија Давидовска

 

Вечер, 19.12.2016

Нова поетска збирка од Лидија Давидовска

 

Плус инфо, 19.12.2016

Промоција на нова поетска збирка на Лидија Давидовска

 

Пулс 24, 19.12.2016

ПО 16 ГОДИНИ ПАУЗА – ПРОМОЦИЈА НА НОВА ЗБИРКА ОД ЛИДИЈА ДАВИДОВСКА

 

Охридскај, 19.12.2016

Промоција на нова поетска збирка на Лидија Давидовска

 

МКЦ, 19.12.2016

Промоција на „Духовна архива“ од Лидија Давидовска

 

Cooltura, 16.12.2016

Романот „Плима“ од Инга Абеле објавен на македонски

 

Вечер, 15.12.2016

Романот „Плима" од Инга Абеле на македонски

 

Макфакс, 15.12.2016

Првпат на македонски познатата латвиска писателка Инга Абеле

 

Старт, 15.12.2016

Првпат преведена на македонски јазик една од најпопуларните латвиски писателки

 

Бизнис, 15.12.2016

РОМАНОТ „ПЛИМА“ ОД ИНГА АБЕЛЕ ОБЈАВЕН НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

 

Сител, 15.12.2016

Романот „Плима“ од Инга Абеле објавен на македонски јазик

 

Дневник, 15.12.2016

Романот „Плима“ од Инга Абеле објавен на македонски јазик

 

Република, 15.12.2016

Првпат преведена на македонски јазик една од најпопуларните латвиски писателки

 

А1 он, 15.12.2016

Романот „Плима“ од Инга Абеле објавен на македонски јазик

 

МИА, 15.12.2016

Романот „Плима“ од Инга Абеле објавен на македонски јазик

 

Вечер, 13.12.2016

Најфасцинантен скандинавски трилер објавен на македонски

 

ТЕА модерна, 13.12.2016

Објавен „Смила го чувствува снегот“

 

Идивиди, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

 

Денар, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

 

Бизнис, 13.12.2016

СКАНДИНАВСКИОТ ТРИЛЕР „СМИЛА ГО ЧУВСТВУВА СНЕГОТ“ ОБЈАВЕН НА МАКЕДОНСКИ

 

Сител, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

 

Канал 5, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

 

Дневник, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

 

Телеграф, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

 

Република, 13.12.2016

Објавен романот „Смила го чувстува снегот“, кој „Тајм“ и „Пипл“ го прогласија за роман на годината

 

А1 он, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

Макфакс, 13.12.2016

Фасцинантниот скандинавски трилер романот „Смила го чувстува снегот“ на македонски

 

Пулс 24, 13.12.2016

ОБЈАВЕН „СМИЛА ГО ЧУВСТВУВА СНЕГОТ“, ЕДЕН ОД НАЈФАСЦИНАНТНИТЕ СКАНДИНАВСКИ ТРИЛЕРИ  

 

Денешен, 13.12.2016

Скандинавскиот трилер „Смила го чувствува снегот“ објавен на македонски

 

Старт, 13.12.2016

Објавен романот „Смила го чувстува снегот“ кој „Тајм“ и „Пипл“ го прогласија за роман на годината

 

Локално, 13.12.2016

АНТАЛОГ ГО НАЈАВИ ИЗДАВАЊЕТО НА РОМАНОТ „СМИЛА ГО ЧУВСТВУВА СНЕГОТ“

 

Нова Македонија, 7.12.2016

Оригинални книжевни пакети од „Антолог“

 

Плагијат, 7.12.2016

Новогодишно патување со Антолог

 

Старт, 6.12.2016

Новогодишно патување со најубавите книги

 

Вечер, 6.12.2016

Новогодишно патување со најубавите книги

 

Макфакс, 6.12.2016

„Антолог“ Ве води на новогодишно патување со најубавите книги

 

е-Магазин, 6.12.2016

Новогодишно патување со најубавите книги

 

Телеграф, 6.12.2016

НОВОГОДИШНО КНИЖЕВНО ПАТУВАЊЕ: „Антолог“ со големи пакет попусти за љубителите на пишаниот збор

 

Пулс 24, 6.12.2016

„АНТОЛОГ“ ВЕ ВОДИ НА НОВОГОДИШНО ПАТУВАЊЕ СО НАЈУБАВИТЕ КНИГИ  

 

Плус инфо, 6.12.2016

Почна новогодишниот попуст на книги од „Антолог“

 

Нова Македонија, 30.11.2016

Нова патописно-монографска книга и две промоции во „Антолог“

 

Дневник, 29.11.2016

Промоција на антологијата „Ова е моето последно молчење“ во Штип

 

Вечер, 29.11.2016

"Под Добра Вода" книга за родниот крај на Саво Костадиновски

 

ТЕА модерна, 29.11.2016

Патописно-монографската збирка

 

Старт, 29.11.2016

"Под Добра Вода" книга за родниот крај на Саво Костадиновски

 

Пулс 24, 29.11.2016

НОВА ПАТОПИСНО-МОНОГРАФСКА КНИГА И ДВЕ ПРОМОЦИИ ОД „АНТОЛОГ“ ОВАА НЕДЕЛА

 

Телеграф, 29.11.2016

Нова патописно-монографска збирка „Под добра вода“ во издание на „Антолог“

 

Локално, 29.11.2016

АНТОЛОГ ГО НАЈАВИ ОБЈАВУВАЊЕТО НА „ПОД ДОБРА ВОДА“ ОД ПИСАТЕЛОТ САВО КОСТАДИНОВСКИ

 

Вечер, 25.11.2016

Промоција на трилерот "Имприматур"

 

МКД, 24.11.2016

Во Скопје доаѓаат Моналди и Сорти, автори на една од најконтроверзните италијански книги

 

Нова Македонија, 24.11.2016

Промоција на романот „Имприматур“

 

Точка, 23.11.2016

Доаѓаат Моналди и Сорти, автори на една од најконтроверзните италијански книги

 

Република, 23.11.2016

Во Скопје доаѓаат Моналди и Сорти, автори на една од најконтроверзни италијански книги

 

Пулс 24, 23.11.2016

ДОАЃААТ МОНАЛДИ И СОРТИ, AВТОРИ НА ЕДНА ОД НАЈКОНТРОВЕРЗНИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ КНИГИ

 

Старт, 23.11.2016

Во Скопје доаѓаат Моналди и Сорти, автори на една од најконтроверзни италијански книги

 

Подгорци, 23.11.2016

Во Скопје доаѓаат Моналди и Сорти, автори на една од најконтроверзни италијански книги

 

Идивиди, 22.11.2016

„Имприматур“ – најконтроверзната книга од Италија

 

Евенти, 20.11.2016

Промоција на Имприматур со гостување на Моналди и Сорти

 

МКД, 15.11.2016

„Дланка полна бои“ ги носи историјата и аромите на Сингапур

 

Вечер, 14.11.2016

Објавен романот "Дланка полна бои" од сингапурски автор

 

Република, 14.11.2016

„Антолог“ го објави романот „Дланка полна бои“ од Сучен Кристин Лим, добитничка на сингапурска книжевна награда

 

Пулс 24, 14.11.2016

ОБЈАВЕН ПРВИОТ ДОБИТНИК НА СИНГАПУРСКАТА КНИЖЕВНА НАГРАДА 

 

Макфакс, 14.11.2016

Објавен романот „Дланка полна бои“ од Сучен Кристин Лим

 

Теа модерна, 14.11.2016

Дланка полна бои

 

Старт, 14.11.2016

Објавен романот "Дланка полна бои" од сингапурски автор

 

Денар, 14.11.2016

Објавен романот „Дланка полна бои“ од Сучен Кристин Лим