Нема производи.

Најчитатели

  /  Најчитатели

    Анета Стојчевска Ѓурова е нашата НАЈчитателка за 2021 година. Нејзината лојалност и посветеност кон нашите изданија ги наградивме со пригодна награда. Извадете си и вие лојална картичка, читајте ги насловите на „Антолог“ и можеби следната година и вие ќе бидете нашиот најчитател.

    НАЈчитател за 2020 година е Јулијана Арсовска. На 4 февруари 2021 година го доделивме традиционалното признание НАЈчитател за 2020 година. Антолог ја награди нашата читателка Јулијана Арсовска за лојалноста со пригодна статуетка и ваучер од нашата книжарница. Јулијана нѐ посети и во таа

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram