Нема производи.

Image Alt

BLACK FRIDAY 2021

  /  BLACK FRIDAY 2021
26 Ноември
BLACK FRIDAY 2021
Книжевен центар „Антолог“
Антолог – книжевен центар
Акција

26- 28 ноември 2021 година

40% попуст на домашни автори!

Наслови вклучени во понудата:

Pismo.docx – Ана Јовановска и Бранимир Лукиќ Лука

Комунистичка интима – Јасна Котеска

Да ти се погоди да живееш во интересни времиња – Весна Дамчевска

Тие мили мали слатки дечиња – Антонио Карабелов

Црната круна – Илија Магденоски

На работ од времето – Моника Трајковска

Силуети – Станка Бајлозова-Барламова

ТАМУ – Милчо Манчевски

Нека играат децата – Денис Бојаров

Убиствата на пеперутките – Теодора Ристеска Даскаловски

Имињата во македонската фразеологија – Катерина Велјановска и Биљана Мирчевска-Бошева

Блажени нишки – Александар Кујунџиски

Сигурен ризик – Анде Јанков

Случајот Чернобог – Катерина Шошко

Не правете им сенка на гробовите – Дијана Петрова

Шардоне и шпагети карбонара – Марта Димитров

Spectator – Жарко Кујунџиски

Америка – Жарко Кујунџиски

Скриени желби, немирни патувања – Владимир Јанковски

Последното име на иднината – Живко Грозданоски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Детали за настан

Дата: 26 Ноември 2021.
Време:
Локација: Книжевен центар „Антолог“
Организатор: Антолог – книжевен центар
Телефон: +389 2 3201 007
Имејл: contact@antolog.mk
ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.
    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram