Нема производи.

Книги

  /    /  Книги  /  Пакет од 5 книги за 499 денари

Пакет од 5 книги за 499 денари

Категорија:

499,00 ден

Опис

ЈАНУАРИ Е ЗА МНООООГУ КНИГИ! (vol. 2)

238 книги на попуст до 88%!

 

Одберете кои било 5 книги од списокот за САМО 499 денари. Во коментар кон нарачката запишете кои книги ги избирате.

 

Вклучени наслови:

 

ФИКЦИЈА

Невидлива жена и други раскази – Славенка Дракулиќ (редовна цена: 250 ден.)

Во лавовска кожа – Мајкл Ондачи (редовна цена: 250 ден.)

Оренда – Џозеф Бојден (редовна цена: 500 ден.)

Во градината на ѕверот – Лејла Слимани (редовна цена: 250 ден.)

Двојно стакло – Халдора Тородсен (редовна цена: 200 ден.)

Малтерего – Марко Шелиќ Марчело (редовна цена: 350 ден.)

Шест проблеми за дон Исидро Пароди – Борхес и Касарес (редовна цена: 250 ден.)

Пустинската змија од Гиза – Илија Магденоски (редовна цена: 250 ден.)

Воспитувањето девојки во Чешка – Михал Вивег (редовна цена: 250 ден.)

За Родерер – Гиљермо Мартинес (редовна цена: 220 ден.)

Возвишување – Милен Русков (редовна цена: 400 ден.)

Животописот на црно-белото јагне – Томаш Змешкал (редовна цена: 280 ден.)

Енциклопедија на руската душа – Виктор Ерофеев (редовна цена: 280 ден.)

Николски –  Никола Дикнер (редовна цена: 200 ден.)

Троглодитни тинејџери – Емануела Пагано (редовна цена: 200 ден.)

Од устата на китот – Сјон (редовна цена: 250 ден.)

Црвениот симбол на храброста – Стивен Крејн (редовна цена: 220 ден.)

Чувари на општото добро – Петра Хулова (редовна цена: 200 ден.)

Змија – Стиг Дагерман (редовна цена: 200 ден.)

Снег за двајца – Лилјана Дирјан (редовна цена: 250 ден.)

Spectator – Жарко Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Скопје и сѐ е можно – Жарко Кујунџиски (редовна цена: 350 ден.)

13 – Жарко Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Го силувавме ежот – Марјан Анѓеловски (редовна цена: 200 ден.)

Америка – Жарко Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Ѕидот белутрак – Велко Неделковски (редовна цена: 250 ден.)

Се гледаме наскоро. Е. – Драгана Евтимова и Владимир Лукаш (редовна цена: 250 ден.)

Географија на маленкоста – Ацо Гогов (редовна цена: 150 ден.)

Единствен матичен број – Ацо Гогов (редовна цена: 200 ден.)

Приказни за август – Дејан Велкоски (редовна цена: 150 ден.)

Приказни за тревите и други приказни – Живко Грозданоски (редовна цена: 200 ден.)

Продолжено образование – Сотир Ристо (редовна цена: 200 ден.)

Кујунџилаци – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Пијана вселена – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Препишано од животот – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Уловена смеа – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Тивка анестезија за болката на другите – збирка раскази (редовна цена: 200 ден.)

Тринити – Анета Попова (редовна цена: 200 ден.)

Шех Вардар – Ленче Милошевска (редовна цена: 200 ден.)

 

НЕФИКЦИЈА

Јавно мислење и масовни комуникации – Викторија Кафеџиска (редовна цена: 300 ден.)

The Game – Алесандро Барико (редовна цена: 350 ден.)

Јас имам сон – Антологија на најпознатите говори на сите времиња (редовна цена: 615 ден.)

Вивисекција на македонската народна приказна – Лилјана Пецова-Угриновска (редовна цена: 250 ден.)

Мултикултурализмот кај децата – Сања Стојанова (редовна цена: 300 ден.)

Мисловно досие – приредувач: Александар Кујунџиски (редовна цена: 300 ден.)

Најкраткото долго – Жарко Кујунџиски (редовна цена: 290 ден.)

Приказна за бојата – Ана Андроска (редовна цена: 250 ден.)

Завет за Македонија – Ставре Џиков (редовна цена: 300 ден.)

Рашомон-државен непријател – Ставре Џиков (редовна цена: 300 ден.)

Аполон – водач на македонскиот бунт – Ставре Џиков (редовна цена: 250 ден.)

Сага за македонските воени пилоти – Ставре Џиков (редовна цена: 300 ден.)

Под Добра Вода – Саво Костадиновски (редовна цена: 300 ден.)

 

ПОЕЗИЈА

Ќе – Мане Манушев (редовна цена: 200 ден.)

Состојба на разговор – Јоланда Кастањо (редовна цена: 200 ден.)

Помеѓу – Валентина Бактијаревиќ (редовна цена: 250 ден.)

Тешка свила – Лилјана Дирјан (редовна цена: 200 ден.)

Белиот шепот – Лидија Давидовска (редовна цена: 200 ден.)

Зборовите немаат значење – Биљана Стојановска (редовна цена: 200 ден.)

Напишан дом – Ана Голејшка (редовна цена: 200 ден.)

Ние предметите – Жарко Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Треба да е лесно – Снежана Стојчевска (редовна цена: 200 ден.)

Стаклени сенки – Милчо Мисоски (редовна цена: 200 ден.)

Чекајќи го ангелот / Waiting for the Angel – Милчо Мисоски (редовна цена: 200 ден.)

Песочни капки – Милчо Мисоски (редовна цена: 200 ден.)

Вечен збор – Ристо Маџунков (редовна цена: 200 ден.)

Прашинки – Ристо Маџунков (редовна цена: 200 ден.)

Графити – Вера Лилчиќ (редовна цена: 200 ден.)

Дете од лоша фамилија – Дарко Лешоски (редовна цена: 300 ден.)

Нема што повеќе да се изгуби – Наџван Дарвиш (редовна цена: 300 ден.)

Дрво кое шепоти – Борис Митковски (редовна цена: 200 ден.)

Кујната на поетот – Борис Митковски (редовна цена: 200 ден.)

Душевен санаториум – Дарко Ангеловски (редовна цена: 200 ден.)

Исконска тага – Ања Кузмановска (редовна цена: 200 ден.)

Скриено писмо – Митко Гогов (редовна цена: 200 ден.)

Ледена вода – Митко Гогов (редовна цена: 200 ден.)

Антиепитаф – Гаврило Миловановиќ (редовна цена: 200 ден.)

Изложба – Јана Лозаноска (редовна цена: 200 ден.)

Мисли и зборови – Сузи Тенева (редовна цена: 200 ден.)

Нешто не е во ред? – Татјана Громача (редовна цена: 200 ден.)

Низ темјанот, еден лилјан – Сузана В. Спасовска (редовна цена: 200 ден.)

Номадска душа – Марина Мијаковска (редовна цена: 200 ден.)

По трагата на белиот грифон – Стефан Марковски (редовна цена: 200 ден.)

Предмети – Марко Погачар (редовна цена: 200 ден.)

Риба во шишето ракија – Орхан Вели (редовна цена: 220 ден.)

Сама книга – Божидар Барлакоски (редовна цена: 200 ден.)

Сѐ уште сум млада – Дениса Дуран (редовна цена: 200 ден.)

Собата во пламен – Алвин Панг (редовна цена: 200 ден.)

Чекајќи ја историјата – Звонко Таневски (редовна цена: 200 ден.)

Шепотот на мислата во ноќта – Зоре Џингова (редовна цена: 200 ден.)

Ноќниот ум – Стефан Велковски (редовна цена: 200 ден.)

Мојата Сузан повторно девојка – Жарко Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Мојот портрет – Никола Кујунџиски (редовна цена: 130 ден.)

Пробај љубов ти да скриеш – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Смесни пешни – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Животот е – хаику – Александар Кујунџиски (редовна цена: 250 ден.)

Гулаби над Фуџи – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Сонце и месечина – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Црешар врз слива – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Сенките во сонот – Зоран Радически (редовна цена: 200 ден.)

Штурецот во саксијата – Драган Ј. Ристиќ (редовна цена: 200 ден.)

Нема стих, нема мир! – Антологија на бунтовна поезија (редовна цена: 250 ден.)

Што си ти? – Антологија на женска поезија (редовна цена: 200 ден.)

Бденија и виденија – Антологија на македонската песна во проза (редовна цена: 400 ден.)

 

КНИГИ ЗА ДЕЦА

И строфите растат – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Кој ми го убил кучето? – Петра Соукупова (редовна цена: 300 ден.)

Златко-Златец – Велко Неделковски (редовна цена: 200 ден.)

Приказната за Вилхелм Тел – Јирг Шубигер (редовна цена: 200 ден.)

Шумската принцеза – Првољуб Лилчиќ (редовна цена: 200 ден.)

За сите деца – Вера Лилчиќ (редовна цена: 200 ден.)

Наумување – Наум Попески (редовна цена: 200 ден.)

Стариот ковчег – Михо Атанасовски (редовна цена: 200 ден.)

На крилјата од песните – Александар Кујунџиски (редовна цена: 250 ден.)

Слики од детството – Александар Кујунџиски (редовна цена: 250 ден.)

Штраке-штруке – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Раски и маски – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Светулки од мониста – Ванѓа Михајлова-Штерјова (редовна цена: 290 ден.)

Зообраќај – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Ветено вретено – Александар Кујунџиски (редовна цена: 200 ден.)

Вечен глас – Саво Костадиновски (редовна цена: 250 ден.)

Европа во стихови – Саво Костадиновски (редовна цена: 200 ден.)

Бисерчиња за Бисера – Саво Костадиновски (редовна цена: 200 ден.)

Блиски песни од далечната Австралија – Саво Костадиновски (редовна цена: 200 ден.)

Писма до Филип – Саво Костадиновски (редовна цена: 100 ден.)

Секогаш со Филип – Саво Костадиновски (редовна цена: 100 ден.)

I want a book – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Ich liebe das Buch – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Dua Libër – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Kitap istiyorum – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Mangava lil – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Voi carti – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Ljubim knjigo – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Volim knjigu – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Zavolih knjigu – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Želim knjigu – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

Хоћу књигу – Александар Кујунџиски (редовна цена: 150 ден.)

 

Книгите се достапни во ограничени количини. Ве молиме да имате разбирање доколку ве контактираме да промените некоја од нарачаните книги затоа што се исцрпиле количините.

За акцијата не важи картичката за лојални читатели.

Дополнителни информации

Издавач

Антолог

Рецензии

Сѐ уште нема мислења

Сподели го твоето мислење, можеби ќе му помогнеш некому во изборот.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кошничка

Како да нарачам

Со одбирање на копчето ВО КОШНИЧКА што се наоѓа покрај секој продукт, продуктот се префрла во вашата кошничка.
Одберете ВИДИ КОШНИЧКА доколку сакате да ja промените кошничката.
Одберете НАРАЧАЈ ВЕДНАШ доколку сте ги одбрале сите барани продукти.
Точно потполнете ги сите потребни информации.
Уплатата може да ја извршите со картичка или со уплата во банка.
Цената на испораката во Македонија е 120 денари.
Рокот за испорака е од 2 до 3 работни денови.
ПОВЕЌЕ

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.
    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram