Нема производи.

Достави ракопис

  /  Достави ракопис

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАКОПИСИ

Почитувани авторки и автори,

Антолог е достапен за најдобрите писатели во Македонија.

Затоа, речиси секојдневно до нас стигнуваат Вашите ракописи.

Нашите уредници имаат полни раце работа.

Ве информираме дека времето на нивното прочитување и оценување е минимум 2-3 месеци од моментот на добивање на целосниот ракопис во електронска форма.

Официјалниот мејл за испраќање е: rakopisi@antolog.mk

Што треба да доставите?

 • Комплетниот ракопис со наслов, автор, нумерирани страници, и поделба на глави,
 • Кратка содржина на вашата книга,
 • Ваши контакт податоци (мејл, телефон).

При доставување на Вашите ракописи, НЕ добивате повратен одговор, сѐ додека уредниците не си ја завршат работата и не го подготват своето мислење. Сите останати информации, исто така, ќе ги добиете после завршувањето на уредничкиот прочит.

Ви благодариме на соработката и разбирањето.

Редакција АНТОЛОГ

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


  Потврдувам дека сум постар од 16 години.

  YouTube
  LinkedIn
  Share
  Instagram