Нема производи.

Нема производи.

Кариера

  /  Кариера

КАРИЕРА И ОГЛАСИ

Бараш работа и си: високомотивиран, професионален, одговорен, подготвен за самодокажување, желен за стекнување нови знаења, но и за споделување на твоите досегашни искуства од која било област, и сакаш да бидеш дел од тимот на АНТОЛОГ?

Aко е така, на oglasi@antolog.mk испрати ни:

1) твоја биографија (CV) и/ли портфолио;

2) мотивациско писмо: на која работна позиција се гледаш и како би придонел во унапредување на работата на издавачката куќа?

Преведувачи, лектори, уредници, графички дизајнери, маркетинг експерти, продажни агенти – отворени сме за сите што сакаат да бидат дел од нашиот тим. Во зависност од моменталните потреби и вашите амбиции, нудиме можност за ангажман.

(Ќе бидат контактирани само лицата за кои ќе бидеме заинтересирани.)

Статус: Moментално нема активни огласи.

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram