Нема производи.

Со потпис на авторот

  /  Со потпис на авторот

 

 

Да, се погриживме да имате специјална можност да добиете книга со потпис на авторот и преку онлајн нарачка!

Без оглед дали е од домашен или од странски автор, добивате ексклузивен примерок со автограм лично од писателот, доколку во описот на продуктот ја видите оваа информација:

*Книгата е достапна со потпис од авторот. Во коментар за нарачката нагласете доколку сакате да добиете потпишан примерок.

Секако и доколку верувате во посебната вредност на авторскиот ракопис и ја одберете оваа ретка можност.

Со Антолог, секогаш добивате повеќе!

Достапни со потпис:

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram