Нема производи.

Нема производи.

За нас

  /  За нас

 

Основни приоритети во работата на Антолог се префинетиот квалитет на сѐ што правиме и високите стандарди во пристапот кон клиентите.

Слоганот под кои функционираме е Зависни од книги, бидејќи откако паметиме за себе сме во нераскинлива врска со литературата, како наша постојана инспирација и животна преокупација. Книгите се исклучителен свет, а читањето е единствена зависност што нема своја штетна страна.

На нашата дејност не гледаме како на продукција на книги, туку како на креирање и уживање во нови, бескрајни светови. Затоа, нашата редакција e книжевен центар а не само издавачка куќа.

Во просторите во кои клиентите можат да ги набават изданијата на Антолог – нашaтa книжарницa и електронската книжарница www.antolog.mk – оставаме и личен печат, дел од себе, затоа ги краси префинетоста, елеганцијата, vintage стилот, непосредноста и пријатната атмосфера.

Иако наша најтесна специјалност е објавувањето белетристика, во превод од што поголем број јазици, подеднаков интерес ни се и нефикцијата, книгите за деца и млади, популарната психологија, и литературата од македонски автори. Во годините пред нас најголем предизвик ќе ни бидат токму магичните дела создадени за најмладите читатели и нивна соодветна презентација во одделот Антолог Kids.

Портокаловата боја го одразува нашиот модерен пристап и младешка енергија што ја носиме во себе и со која пристапуваме на секое издание.

Зависни од книгите, но и посветени на вниманието и задоволството на нашите читатели.

Сите заедно стануваме дел од семејството „Антолог“!

Сега знаете каде е Дома кога помислувате на книги…

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram