Нема производи.

Нема производи.

Мисија

  /  Мисија

Преку книгите, ние секој ден внесуваме повеќе светлина и повеќе убави моменти во вашиот свет!

 

Како секогаш оригинална и, во секоја смисла, независна издавачка куќа од Скопје, станавме препознатливи по своите водечки идеи и висококвалитетни книги.

Од самиот почеток се трудиме да понудиме успешни изданија за оние што го бараат најдоброто за себе и за своите најблиски.

Нашиот креативен импулс е насочен кон читателите, но и кон книжевната заедница, која секогаш ја водиме кон промени на подобро.

Нашата сила се и моќните и омилените авторски гласови од широкиот универзум на литературата, но и сите оние што на каков било начин се поврзани со делата на неговото височество Писателот.

Преку нашите публикации и промотивни активности исцртуваме една важна слика во албумот на богатата македонска култура. Истовремено, соработуваме со поединци и институции од цел свет бидејќи мислите на сите генерации творци што ги познаваме се секогаш насочени високо, кон сводот од Ѕвезди.

Дејствуваме во една од најкреативните и најдолговечни гранки во постоењето на човештвото. Горди сме на тоа, но и исклучително свесни за иднината и за општеството.

Ние создаваме насмевки. Ние создаваме светови. Ние создаваме вредности. Ние создаваме љубов. Ние создаваме светлина.

Ние сме Антолог.

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram