Нема производи.

Едиции

  /  Едиции

Бранови

- светска проза, роман и расказ

(МК) Сликовници

– сликовници за мали и големи деца

Ешко Снешко
180,00 ден
Ешко Жешко
180,00 ден
Ешка Смешка
180,00 ден

Громови

– есеи, студии, наука, колумни, публицистика, монографии

Огнови

– поезија

Скрши нога

– драми

Тринити
200,00 ден
Хенри IV
250,00 ден

N.B.

– македонски автори во превод

Нови планети

– книги за тинејџери, 13-19 години

Смевотека

– хумор и сатира

Вестибул

– дебитантска проза, хибридни форми

Целулоид

– филмски сценарија

Сталагмити - Сталактити

- визуелни уметности, мултимедијални проекти

Таму
700,00 ден
Pismo.docx
400,00 ден

Мозаик

– 1 книга – 21 јазик

I want a Book
150,00 ден
Želim knjigu
150,00 ден
Ich liebe das Buch
150,00 ден
Zavolih knjigu
150,00 ден

Политикон

– правнополитичка и општествена мисла

Библиотека: за сите деца

– книги за деца од различен жанр

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.
    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram