Нема производи.

Јули 2022

  /    /  Јули (Page 2)

Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега? Не би требало авторот сам да зборува за „успесите“ поврзани со неговата книга. За тоа би требало да зборуваат

  Како што имам напоменато и претходно, Јуси е еден од оние специфични автори кои пишуваат трилери со добра приказна, солидно поткована со некоја паралелна приказна од минатото. И во овој, шести дел од серијалот, тој ни раскажува паралелно две приказни. Првата

    Според мене, една од најтешките работи за еден трилер автор е да напише трилер во кој нема да има бркање на убиец или виновник кој не го знаеме и кој треба да го погодуваме во текот на целата книга, туку

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.
    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram