Нема производи.

Јули 2022

  /    /  Јули

      1. Покрај тоа што многу ваши книги доживеале нови изданија, какви други успеси ви имаат донесено досега? Не само една, повеќе мои книги доживеале и доживуваат нови, втори па и трети изданија. Што се однесува до книгата „Сакам книга“, која

    1. Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега? Новите изданија на книгите Санитарна енигма (2020) и Комунистичка интима (2021) ми донесоа лична и професионална радост. Лично ми

      1. Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега? Верувам дека за авторот нема поголем успех и радост од задоволни читатели до кои авторот допрел на начин на

    1.Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега? Бескрајно ме радува тоа што постојано добивам пораки на социјалните мрежи и на Goodreads од сосема непознати луѓе што ја

    1. Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега? Месецов точно една година како излезе второ издание на мојата книга „Не правете им сенка на гробовите“, можам да

1. Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега?         Објавувањето на „Сфинга на гневот“ се случи пред неполни две години а чувствувам како да

           1. Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега?  Додека ја пишував книгата, верував дека имам јасна слика за профилот на луѓе што би ја прочитале. Имав

       1.Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега?  По излегувањето на првото издание, „Нека играат децата“ ја доби наградата „Книга на годината“ на меѓународната литературна манифестација

  Ова лето читајте македонски автори. Читајте ги најчитаните! „Антолог“ планира да ги посвети следните неколку недели на зголемена промоција на домашни автори и дела од сите жанрови и видови (проза, поезија, книжевност за деца, специјални изданија). Акцијата е дел од долгогодишниот

Покрај тоа што вашата книга доживеа ново издание, какви други успеси ви има донесено во периодот од првото издание досега? Ми претставува огромно задоволство што првиот дел од серијалот за Виктор Николов, Виенски гамбит доживува трето издание, што само

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram