Нема производи.

Нема производи.

Борјана Мојсовска

  /  Борјана Мојсовска

Борјана Мојсовска

Борјана Мојсовска е родена 1986 година во Скопје. Дипломирала на Катедрата за италијански јазик и книжевност на Филолошкиот факултет Блаже Конески, на преведувачкиот отсек. Досега ги превела следниве дела: „62. Модел за составување“, „Беспаќе“, „Смеата на галебите“, „Изумот на Морел“, како и дел од „Антологија на аргентинскиот расказ“. Моментално работи како проектен асистент и фриленс преведувач.

Поврзани продукти

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram