Нема производи.

Нема производи.

writing tips Tag

  /  Posts tagged "writing tips"

    Нашата Катерина Шошко, авторка на Случајот Чернобог, ви дава совети за неколку начини на кои може да го подобрите пишувачкиот процес.   Да си дозволиш да бидеш медиум меѓу светот што си го изградил во умот и празната страница во „Ворд“ е

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram