Нема производи.

Нема производи.

Јуни 2024

  /    /  Јуни

  „Секое утро патот до дома е сѐ подолг и подолг“ – Фредрик Бакман Најубавите вистини на светот собрани во едно книгиче. Ова ми е прва книга која ја имам прочитано од Бакман и мислам дека бев поместена од сопствената оска. Книга

    Раскажи ни нешто повеќе за себе, кој е Жан покрај пишувањето, со што се занимаваш, кое е твоето хоби? Калистеника. Целосно сум согласен со нејзините принципи: користење на сопствената тежина за изведување едноставни вежби за зголемување на силата и истрајноста.

      Раскажи ни нешто повеќе за себе, кој е Благоја покрај пишувањето, со што се занимаваш, кое е твоето хоби? Благодарам за поканата за интервју, навистина сум пресреќен што ќе имаме можност да поразговареме. Покрај пишувањето, имам огромна страст кон патувањето. Веројатно

      Раскажи ни нешто повеќе за себе, која е Весела покрај пишувањето, со што се занимаваш, кое е твоето хоби? Јас сум учителка која голем дел од слободното време го поминува во креирање интересни активности, работни листови и приказни за учење

      Која е Софија Добревска кога не пишува? Истата онаа и кога пишува. Кога почна да пишуваш и дали почна со поезија? Пишувам од основно. Првично почнав со проза, а потоа од седмо/осмо одделение и со поезија, кога за првпат ги прочитав

Издавачката куќа Антолог од Скопје со големо задоволство соопштува:   ОТВОРЕН Е КОНКУРСОТ ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР ПРЕВОД „ДРАГИ“ 2024 Наградата за најдобар превод на македонски јазик „Драги“ е воспоставена за да се направи вреднување на преведувачката продукција во Македонија, како и да се

    Како љубител на историската фикција (и историјата воопшто), прва на ум ми доаѓа писателката Сара Омар и нејзиното дело „Измиен грев“. „Измиен грев“ е приказна за сеќавањата, за гневот, за неправдите, но и за борбата, за каква што сѐ

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram