Нема производи.

Марјан Иваноски

  /  Марјан Иваноски

Марјан Иваноски

МАРЈАН ИВАНОСКИ

Марјан Иваноски, доц. д-р во Институтот за национална историја во Одделението за НОВ и најнова историја. Негово потесно подрачје на интерес е повоениот период со посебен акцент на македонската политичка емиграција, за што има објавено повеќе трудови во научни списанија и учества на научни собири, симпозиуми, конференции и трибини од национален и меѓународен карактер. Во текот на 2014 и 2015 година беше еден од редакторите што ја објави петтомната едиција: Драган Богдановски, „Мојата борба за Македонија“.

Поврзани продукти

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram