Нема производи.

Нема производи.

малиот бог на земјотресот Tag

  /  Posts tagged "малиот бог на земјотресот"

  Епицентарот на неискажливата анхедонија (кон „Малиот Бог на земјотресот“ на Петар Денчев) Зборовите на луѓето губат значење кога празнините ќе се отворат. Кога копнежот ќе се повлече пред тишината, ќе се почувствува првото напукнување. Во пресеците меѓу ранливоста и отуѓувањето лежи генезата на

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram