Нема производи.

Нема производи.

Maтка Tag

  /  Posts tagged "Maтка"

    Букстар 2019 9 октомври, Матка Интервју со Кадер Абдолах Кофинансирано од програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија БА: Иако не пишувате на Вашиот мајчин јазик, се чини дека сите Ваши книги оддаваат топол дом за многу ирански емигранти. Какви реакции добивте од Вашите ирански

    Букстар 2019, 9 октомври, Матка Интервју со Слободан Шнајдер БА: Дали луѓето можат да се соочат со своите гревови? СШ: Па, видете, Крлежа се соочил со распадот на својата Утопија. Но, тоа е распад, а не е гревот на Крлежа, сигурно. Тој не ја

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram