Нема производи.

Нема производи.

Венко Андоновски Tag

  /  Posts tagged "Венко Андоновски"

    Разговор со познатиот професор и писател Венко Андоновски. Во следниов час ќе зборуваме за тоа дали во Македонија постои професионалното занимање писател или е пропратна појава на другите секојдневни активности, околу смртта на лекторатите за македонски јазик, македонскиот јазик треба

    1. „Фрески и гротески“ Вeнко Андоновски Затоа што Андоновски мајсторски комбинирајќи ги фактите и фикцијата создава неверојатни раскази што дишат во ритамот на алегориската фантастика. „Расказите за отсуството“, како што  ќе ги нарече и самиот Андоновски, те тераат да ги препрочитуваш еднаш, двапати, десетпати и секојпат

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram