Нема производи.

Тина Пејн Брајсон

  /  Тина Пејн Брајсон

Тина Пејн Брајсон

Тина Пејн Брајсон

Тина Пејн Брајсон, доктор на науки, работи како психотерапевт во Соработниците за педијатриска и адолесцентска психологија во Аркадија, Калифорнија, каде што работи со деца и адолесценти, но држи и советувања со родители. Освен пишувањето и предавањата за родители, едукатори и професионалци, таа работи и како директор за родителска едукација и развој при Институтот за свесност, со фокус на разбирање на односите во контекст на мозокот во развој. Д-р Брајсон ја одбранила дисертацијата на Универзитетот на Јужна Калифорнија, каде што нејзиното истражување се занимавало со науката за приврзување, теоријата за воспитување деца и новопојавеното поле на меѓуличносна невробиологија. Живее во близина на Лос Анџелес со сопругот и трите деца. За повеќе информации за нејзината работа и родителски ресурси, ве молиме посетете ја tinabryson.com.

Поврзани продукти

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram