Нема производи.

Нема производи.

Април 2022

  /    /  Април

    Предводени од еднообразен наратив го поминуваме животот во бесцелно трагање и трчање на истиот круг во кој секоја следна точка веќе сме ја изминале. Но прашање е колку сме свесни за ваквиот безнадежен маратон? Бакман го знае решението на равенката, па

    „Секој обид на детето да се доближи до природата е негов чекор кон љубовта.“   Линде Фас импонира со своите детски изданија во кои главниот разглас го има осаменоста и нејзиниот антоним. На сликовит начин раскажува дека зборовите не се исто што

    Најверојатно, единственото што ќе го оставиме на нашите создатели – Бог или Sвездениот универзум, како потврда, како завет, како вистинска смисла за нашето мачно и сè понепотребно постоење во измислените цивилизации, ќе биде она малку невидливо, незабележливо, скриено творештво –

    Здраво, јас сум Дарио и сега ќе ви раскажам како ја прочитав книгата „Ешка Грешка“.   Таа е одлична книга, јас им ја препорачувам на сите деца. Автор на книгата е Александар Кујунџиски, а илустрациите се од Ена Налбантиќ. Во книгата се

    Здраво, ние сме Ивана и Милена од книжевната група Книжевна терапија и, иако ретко се сложуваме со вкусот на книги, овој пат ни е огромно задоволство што токму ние две ја имавме честа да бидеме првите читатели за најновото дело

    Исклучете ги компјутерите и земете книга – денеска е светски ден на литературата за деца!   Денот на литературата за деца за првпат бил прославен во 1967, а оттогаш секоја година во светот се одбележува на 2 април за да се промовира

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram