Нема производи.

Нема производи.

Радио Слободна Европа: Книжарницата на тркала – акција на „Антолог“ за достапност на книгата

  /  Од медиумите   /  Радио Слободна Европа: Книжарницата на тркала – акција на „Антолог“ за достапност на книгата

Радио Слободна Европа: Книжарницата на тркала – акција на „Антолог“ за достапност на книгата

 

 

Замислена како сосема нов и иновативен концепт чија цел би била да ја подигне на друго ниво достапноста на книгите и културата на купување книги посебно во време на пандемија, Книжарницата на тркала на книгоиздателството „Антолог“ за кратко време ја освои читателската публика во земјава.

https://www.slobodnaevropa.mk/a/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3/31199294.html

 

Напиши коментар

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram