Нема производи.

Од медиумите

  /  Од медиумите

    Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство објавува дека на веб-локацијата www.antolog.mk е достапна новата интернет-страница, која е во модерен дизајн и со многу нови функции што ќе им помогнат на корисниците брзо и лесно да ги пронајдат сите

    Издавачката куќа „Антолог” од Скопје со големо задоволство објавува дека на веб-локацијата http://www.antolog.mk/ е достапна новата интернет-страница, која е во модерен дизајн и со многу нови функции што ќе им помогнат на корисниците брзо и лесно да ги пронајдат сите информации и

Во рамки на проектот Читаме заедно! (United we read!) издавачката куќа „Антолог“ ја објави книгата „Клуб на обожаватели“ од хрватскиот писател Горан Трибусон. https://a1on.mk/culture/knigata-klub-na-obozhavateli-od-goran-tribuson-prevedena-na-makedonski-jazik/

Критичарите го декларираат како еден од најважните претставници од генерацијата на борхесовците. Неговите романи се автобиографски и генерациски, со елементи од популарната култура и од митологијата на секојдневјето.     https://ekran.mk/2020/06/02/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0/

Во изданието на „Клуб на обожаватели“ на македонски јазик преводот од хрватски е дело на Владимир Јанковски, а графичкото уредување е на Марко Трпески. Книгата е објавена во рамките на проектот „Читаме заедно!“ со поддршка на програмата „Креативна Европа“ на

Издавачката куќа „Антолог“, пак, со почетокот на летото за своите читатели, има подготвено повеќе изненадувања. „Во тек е акција со 20% попуст на сите изданија на ‘Антолог’ во 20 града низ Македонија, а до крајот на јуни секој што ќе

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


Потврдувам дека сум постар од 16 години.
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram