Нема производи.

Рецензија од прв читател: Маријан за „По трагите на Црниот Петар“

  /  Рецензии   /  Рецензија од прв читател: Маријан за „По трагите на Црниот Петар“

Рецензија од прв читател: Маријан за „По трагите на Црниот Петар“

 

 

 

Ова е книга во која се опишани неверојатните случки на група другари кои овој пат започнуваат на роденденот на Мркља. По роденденот, кога сите ќе излезат на панаѓурот, караконџулот Малеч бара од нив да ја пронајдат и вратат неговата ќерка Лазули. Малеч и Лазули се дел од друг универзум чиј што премин се наоѓа во Барите во паркот во нивниот град. Но тој премин е опасно да биде отворен и двата света да се преклопуваат, а Црниот Петар е чуварот на границата меѓу двата света. Друштвото ќе добие направа за запирање на времето со која сите се замрзнуваат освен тие за да можат да ја најдат Лазули. Но тие ќе најдат и нешто друго, и ќе откријат многу неверојатни работи, и ќе се борат со… Ај да не ви откривам, читајте ја другарчиња! Мене многу ми се допадна!

Пишува: Маријан Белобрадиќ

Напиши коментар

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram