Нема производи.

Нема производи.

Деца на злото Tag

  /  Posts tagged "Деца на злото"

    Во рамки на месецот „Изолирај се со книга“ на Антолог, една македонска (Арна Шијак) и една српска актерка (Бојана Маљевиќ), го прифатија предизвикот да прочитаат извадок од романот „Деца на злото“ од Миодраг Мајиќ. Арна Шијак https://www.youtube.com/watch?v=KE5ZwI22rHU Бојана Маљевиќ https://www.youtube.com/watch?v=Fs3HuNnkdOo

    1. Деца на злото, Миодраг Мајиќ – Мистериозен крими-трилер кој покрај тоа што ве вовлекува во неговите страници и ја отсликува реалноста на регионот во која живееме сите ние. Книгата ми остави силен впечаток, најмногу поради тоа што и самиот

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram