Нема производи.

Нема производи.

Април 2023

  /    /  Април

  Оваа книга мене многу ми се допадна! Толку е интересна што не можев да ја оставам сè додека не ја прочитав до крај. Прво мислев дека е многу голема, но сега знам дека ако приказната е толку убава, не е

    Тичен е главниот протагонист во оваа оригинална книга и тој мисли дека е сосем нормално да има невидливо пријателче кое ќе биде постојано со него. А неговото име е – Другарче. 26 април 2023 Издавачката куќа Антолог од Скопје со големо задоволство соопштува

  Ја држам во рака книгата, ја читам и ми поминуваат многу мисли, прашања, дилеми. Авторот ни ја отвора вратата на еден свет, светот на маѓепсниците, каде што реалното се испреплетува со нереалното. Колку пошироко ја отворам вратата, толку ме влече

  Како седумгодишно девојче, овој писмен приказ го составувам со помош на мојата мајка. Огнен е скромно дете коешто живее со неговите родители. Секој ден мисли што ќе купи кога ќе дојде тој еден ден во годината. Во Дуќанот за еден ден

Големата фабрика за зборови – „Вредноста на зборовите“ *Ањес Де Лестрад   За детето зборот е (еден) свет, во него ја наоѓа и правдата и силата, но и очајот и поразот   Во време кога на децата им е достапно сè, идејата да се напише

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram