Нема производи.

Нема производи.

Видea

  /  Видea (Page 2)

    Црномурната Аша се бори со номадскиот начин на живот на своето племе. Сиромашната Роза, сопруга на страдален шумар, се бори да го нахрани своето бројно семејство и да го спаси мажот од сигурна смрт, но и да се спаси од

    „Читачот“ Александар Маџаровски со свој осврт за книгите „Бележникот на татко ми“ и „Куќата на џамијата“ од иранско-холандскиот писател Кадер Абдолах. https://www.youtube.com/watch?v=U-EWJvRh-H4&t=1s&fbclid=IwAR2mBtK4vtH7RlCDA_EVtv5vd2v1PF8-geg7O_9lhIMdClp6Qq3Ktb8vUxc

    Во рамки на месецот „Изолирај се со книга“ на Антолог, една македонска (Арна Шијак) и една српска актерка (Бојана Маљевиќ), го прифатија предизвикот да прочитаат извадок од романот „Деца на злото“ од Миодраг Мајиќ. Арна Шијак https://www.youtube.com/watch?v=KE5ZwI22rHU Бојана Маљевиќ https://www.youtube.com/watch?v=Fs3HuNnkdOo

Во склоп на проектот UNITED WE READ!, реализиран со поддршка на програмата Креативна Европа на Европската Унија.         Писателот и огромниот фан на убавата и вредна литература, Денис Бојаров, зборува за пролетниот хит „Ана“ од Николо Аманити. Слушнете сами: https://www.youtube.com/watch?v=UkgJWpPp_Hs&feature=youtu.be

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram