Нема производи.

Нема производи.

Најчитател Tag

  /  Posts tagged "Најчитател"

        1. Вторпат сте НАЈЧИТАТЕЛКА на годината на Антолог. Што значи тоа за вас и за вашиот однос кон оваа издавачка куќа? A.Ѓ: Како голем љубител на пишаниот збор, тоа за мене е најголемото признание кое може да се добие. Да бидеш

    Анета Стојчевска Ѓурова е нашата НАЈчитателка за 2021 година. Нејзината лојалност и посветеност кон нашите изданија ги наградивме со пригодна награда. Извадете си и вие лојална картичка, читајте ги насловите на „Антолог“ и можеби следната година и вие ќе бидете нашиот најчитател.

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram