Нема производи.

Јуни 2020

  /    /  Јуни (Page 3)

    Ако кликнете на хаштагот #bookstagram на мегапопуларната мрежа „Инстаграм“, ќе ви се отвори една цела палета од фотографии од книгољупци што преку овој хаштаг ги споделуваат љубовта кон читањето и своите читачки навики. Ако некој сака да чита и да

Во склоп на проектот UNITED WE READ!, реализиран со поддршка на програмата Креативна Европа на Европската Унија.         Писателот и огромниот фан на убавата и вредна литература, Денис Бојаров, зборува за пролетниот хит „Ана“ од Николо Аманити. Слушнете сами: https://www.youtube.com/watch?v=UkgJWpPp_Hs&feature=youtu.be

Во рамки на проектот Читаме заедно! (United we read!) издавачката куќа „Антолог“ ја објави книгата „Клуб на обожаватели“ од хрватскиот писател Горан Трибусон. https://a1on.mk/culture/knigata-klub-na-obozhavateli-od-goran-tribuson-prevedena-na-makedonski-jazik/

Критичарите го декларираат како еден од најважните претставници од генерацијата на борхесовците. Неговите романи се автобиографски и генерациски, со елементи од популарната култура и од митологијата на секојдневјето.     https://ekran.mk/2020/06/02/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0/

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.
    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram