Нема производи.

Нема производи.

Јуни 2022

  /    /  Јуни

    Сите имаме моменти и случувања кои засекогаш ќе ги паметиме, без оглед колку години сме имале. Сеќавањето постојано се обновува, секој страв, секоја болка останува засекогаш и ниедно време не е во состојба да го однесе со себе. Пирамидите на денот

    Добитник на Наградата за литература на Европската Унија за 2019 година.     28 јуни 2022   Издавачката куќа Антолог од Скопје со големо задоволство соопштува дека во рамките на проектот Храбри нови зборови, прекрасни нови светови / Europe is BRAVE NEW WOR(L)DS ја

    Знам! И мене насловот веднаш ме предизвика! Овде ќе ги најдете одговорите на прашањата за егото, неговата контрола, потребата да се има  и најважното - како егото да не се претвори во ароганција, самобендисаност и гордост. Низ низа примери од успешни и

    "Животот е прекрасен, подмолен и многу краток" -  Чернобилска молитва од Светлана Алексиевич. Чернобилска молитва е чудесна и потресна книга за личните соочувања на луѓето погодени од најголемата нуклеарна катастрофа во историјата на човештвото. 26 април 1986 година, Чернобил. Сведоштво од

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram