Нема производи.

Нема производи.

Специјалитет на куќата (Антолог препорачува)

  /  Специјалитет на куќата (Антолог препорачува)

    „Сточки мудрости за секој ден“ од Рајан Холидеј, Стивен Ханзелман Навраќање на јадровитата филозофија на римските стоичари, како потсетување дека вистината важи засекогаш и насекаде, како отрезнување за човекот од ова време, чиј ум е „распартален“ што од стрес, што од

  „Оксофрдски убиства“ – Гиљермо Мартинес Оксфордски убиства, зошто?! Затоа што секоја прочитана страница, кај мене предизвика возбуда за случувањата кои следат во наредната!   „Убиства со монограм“ – Софи Хана Убиства со монограм, за сите љубители на мистериите, мистериозните монограмски убиства кои

      „Гатанки-катанки“ - Александар Кујунџиски   Кога имаш деца, поголем дел од времето го поминуваш читајќи избор што тие го направиле, па така секоја вечер кај нас дома читаме гатанки и се смееме најгласно. Има околу 200 гатанки и што е најважно децата

  Секоја книга што ја издава „Антолог“ ми е особено драга, но овие неколку наслови и автори се тие кои ме прават горда што сум дел од овој тим. Топло ви препорачувам да ги прочитате!    „Процес“ од Франц Кафка Кафка е еден

      Ивана Божиновска, позната по ФБ групата „Книжевна терапија“ и нов член на нашиот тим, избира пет омилени наслови во издание на „Антолог“. „Човекот по име Уве“ – Фредрик Бакман Прва прочитана книга од Бакман и знаев дека ќе биде љубов на прво

    Марија Јосифовска е нов член на нашиот тим, која си го пронајде своето место меѓу полиците во нашата книжарница во Центар. Можеби веќе сте ја сретнале и сигурни сме дека со помош на нејзините препораки сте си нашле нешто прекрасно

Марија Шапкарова е нов член во тимот на Антолог. Во продолжение следуваат нејзините омилени наслови од „Антолог.“ МЕМЕНТО ЗА ИСТАНБУЛ – Ахмет Умит За овие студени декемвриски денови топло ви го препорачувам романот „Мементо за  Истанбул“. Оваа воодушевувачка, возбудлива и докрај

    Елена Конеска е нов член на нашиот тим. Во продолжение проследете ги нејзините омилени наслови од „Антолог“. Сфинга на гневот – Жарко Кујунџиски Многумина ќе речат, ова е Кујунџиски каков што не го познаваме. Јас ќе речам ваков мегароман ѝ

    Теодора Донакова е најновиот член на тимот на Антолог. Студентка е на Катедрата за македонска книжевност и јужнословенски книжевности и заштитно лице на нашата книжарница во Центар. Ова се петте фаворити на Теодора од изданијата на Антолог: 1. Чернобилска молитва –

    1. Америка – Жарко Кујунџиски Во една реченица, затоа што ми е љубов во секоја смисла на зборот.   2. Живот за живот – Фредрик Бакман Викаат дека животот е најважното нешто за секој од нас. Но ако тој живот го поминеш со погрешни цели, во

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram