Нема производи.

Нема производи.

Кадер Абдолах Tag

  /  Posts tagged "Кадер Абдолах"

    „Читачот“ Александар Маџаровски со свој осврт за книгите „Бележникот на татко ми“ и „Куќата на џамијата“ од иранско-холандскиот писател Кадер Абдолах. https://www.youtube.com/watch?v=U-EWJvRh-H4&t=1s&fbclid=IwAR2mBtK4vtH7RlCDA_EVtv5vd2v1PF8-geg7O_9lhIMdClp6Qq3Ktb8vUxc

    Букстар 2019 9 октомври, Матка Интервју со Кадер Абдолах Кофинансирано од програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија БА: Иако не пишувате на Вашиот мајчин јазик, се чини дека сите Ваши книги оддаваат топол дом за многу ирански емигранти. Какви реакции добивте од Вашите ирански

    1. Совршената дадилка – Лејла Слимани Одличен психолошки трилер што ќе ви го задржи вниманието докрај иако уште од самиот почеток знаеме кој го извршува злосторството. Сепак, убавината на оваа книга лежи не толку во самата динамика, колку во длабоката психолошка анализа

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram