Нема производи.

Нема производи.

Јули 2020

  /    /  Јули (Page 2)

    Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство објавува дека на веб-локацијата www.antolog.mk е достапна новата интернет-страница, која е во модерен дизајн и со многу нови функции што ќе им помогнат на корисниците брзо и лесно да ги пронајдат сите

    Издавачката куќа „Антолог” од Скопје со големо задоволство објавува дека на веб-локацијата http://www.antolog.mk/ е достапна новата интернет-страница, која е во модерен дизајн и со многу нови функции што ќе им помогнат на корисниците брзо и лесно да ги пронајдат сите информации и

    Книгољупството е едно од најубавите хобија, зарем не? Пред нас се отвораат толку многу светови за истражување. Толку многу нешта што може да се научат и толку многу работи во кои може да се ужива! Но дури и книгољупците се

    Драги читатели! Читаме заедно, растеме заедно и славиме заедно! Веќе 21 година сме заедно со вас во најубавиот од сите светови - светот на книгите. А преку светот на книгите, ние секој ден внесуваме повеќе светлина и повеќе убави моменти

    Колку неговата професионална работа како медиевалист му помага да ги креира приказните. Авантуристичките романи на средновековна Русија и дел од естетиката на руските реалисти, како изгледа листата со лектира на еден просечен руски ученик и студент, околу неговата споредба со

ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1 +389 2 3201 007 poddrska@antolog.mk

Пријави се за Антолог билтен за новости.

Дознај кои се најнови книги, понуди, попусти и друго


    Потврдувам дека сум постар од 16 години.

    YouTube
    LinkedIn
    Share
    Instagram