Корисничка поддршка:
Македонски English

Клипинг 2017

Номади, 22.11.2017

 

Објавена најбараната книга оваа сезона – „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ

 

 

МКД, 21.11.2017

„Антолог“ ја објави книгата „Што (не) е љубов“ од хрватската авторка Ана Бучевиќ

 

Гала, 20.11.2017

Објавена „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ!

 

Старт, 20.11.2017

„Антолог“ ја објави најбараната книга сезонава „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ

 

Скај, 20.11.2017

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД МОТИВАЦИСКАТА АВТОРКА АНА БУЧЕВИЌ

 

Република, 20.11.2017

„Антолог“ ја објави најбараната книга сезонава „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ

 

Макфакс, 20.11.2017

Објавена книгата „Што (не) е љубов“ од мотивациската авторка Ана Бучевиќ

 

Орбис, 20.11.2017

Објавена книгата „Што (не) е љубов“ од мотивациската авторка Ана Бучевиќ

 

Вечер, 13.11.2017

“Девет ноќи” нова книга од Карваљо

 

Номадс, 13.11.2017

Мистериозна биографска приказна за американски етнолог во Бразил

 

Старт, 13.11.2017

„Антолог“ го објави романот „Девет ноќи“, приказна за мистериозната смрт на американскиот етнолог Бјуел Квејн

 

Република, 13.11.2017

„Антолог“ го објави романот „Девет ноќи“, приказна за мистериозната смрт на американскиот етнолог Бјуел Квејн

 

Макфакс, 13.11.2017

Мистериозна биографска приказна за американски етнолог во Бразил

 

News room, 13.11.2017

„Девет ноќи“ од Бернардо Карваљо на македонски

 

Скај, 13.11.2017

МИСТЕРИОЗНА БИОГРАФСКА ПРИКАЗНА ЗА АМЕРИКАНСКИ ЕТНОЛОГ ВО БРАЗИЛ

 

Сител, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Канал 5, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Алфа, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

МТМ, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017" со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!"

 

ТВ Орбис, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

МКД, 5.11.2017

„Букстар“ ќе заврши со бунтовна поезија и концерт на „ПМГ Колектив“

 

А1 он, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Cooltura, 5.11.2017

Крај на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Радио МОФ, 5.11.2017

Со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“ вечер се затвора „Букстар 2017“

 

Република, 5.11.2017

Вечерва завршува Букстар фестивалот

 

Макфакс, 5.11.2017

„Нема стих, нема мир!“ за затворање на „Букстар 2017“

 

МИА, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Слободен печат, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017″ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!”

 

Либертас, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Скај, 5.11.2017

„НЕМА СТИХ, НЕМА МИР!“ ЗА ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР 2017“

 

Пост.мк, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Зеница, 5.11.2017

Крај на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

My Gala Life, 4.11.2017

Свечено затворање на „Bookstar“ 2017

 

Република, 4.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“

 

Старт, 4.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“

 

Евенти, 4.11.2017

Нема стих, нема мир!

 

Плус инфо, 4.11.2017

Промоција на стихозбирката „Нема стих, нема мир!“ на затворањето на „BookStar“

 

News room, 4.11.2017

Промоција на романот „Диссомнии“ на Игор Станојоски

 

 

Точка, 3.11.2017

Промоција на книгата „Диссомнии“ од македонскиот писател Игор Станојоски

 

Република, 3.11.2017

Промоција на романот „Диссомнии“ од Игор Станојоски на Букстар фестивалот

 

Макфакс, 3.11.2017

Промоција на книгата „Диссомнии“ од Игор Станојоски

 

Старт, 3.11.2017

Промоција на романот „Диссомнии“ од Игор Станојоски на Букстар фестивалот

 

Скај, 3.11.2017

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД ИГОР СТАНОЈОСКИ

 

Идивиди, 2.11.2017

„Жената во кафезот“ добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга

 

Номади, 2.11.2017

„Жената во кафезот“ – добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга во 2017 година

 

Радио МОФ, 2.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

Поглед, 2.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

МКД, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

Нова Македонија, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

Република, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

А1 он, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

Макфакс, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

News room, 1.11.2017

Промоција на „Жената во кафезот“ и гостување на данскиот писател Јуси Адлер-Олсен

 

Пост.мк, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

Либератс, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар

 

Денар, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга

 

Идивиди, 31.10.2017

Авторот на бестселерот „Во окото на свеста“ гостин на „Букстар“ 2017

 

News room, 31.10.2017

„Во окото на свеста“ и Хокан Несер денеска на „Букстар 2017“

 

Вечер, 30.10.2017

На Букстар 2017 – промоција на трилерот “Во окото на свеста”

 

Точка, 30.10.2017

Авторот на бестселерот „Во окото на свеста“ Хокан Несер, гостин на „Букстар“ 2017

 

Охрид скај, 30.10.2017

Шведскиот писател Хокан Несер утре во Скопје

 

Република, 30.10.2017

Авторот на бестселерот „Во окото на свеста“ Хокан Несер, гостин на „Букстар“ 2017

 

Плус инфо, 30.10.2017

Шведскиот писател Хокан Несер утре во Скопје

 

Макфакс, 30.10.2017

Шведскиот писател Хокан Несер ќе го промовира романот „Во окото на свеста“ во Скопје

 

Либертас, 30.10.2017

Шведскиот писател Хокан Несер ќе го промовира романот „Во окото на свеста“ во Скопје

 

Сител, 30.10.2017

Дискусија за литературните жанрови на фестивалот „Букстар“

 

Нова Македонија, 30.10.2017

Дискусија за литературните жанрови на фестивалот „Букстар“

 

Република, 30.10.2017

Вечерва на „Букстар“ дебата за жанровската литература и ноќ посветена на Милчо Манчевски

 

А1 он, 30.10.2017

Дискусија за литературните жанрови на фестивалот „Букстар“

 

Либертас, 30.10.2017

Дискусија за литературните жанрови на фестивалот „Букстар“

 

Локално, 30.10.2017

ДИСКУСИЈА ЗА ЛИТЕРАТУРНИТЕ ЖАНРОВИ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“

 

Денар, 30.10.2017

Проекција на филмови од Милчо Манчевски – „Читај бе братучед, читај!“

 

Нова ТВ, 29.10.2017

Букстар: Вчера Жижек, утре интернационална книжевна маса

 

Нова Македонија, 29.10.2017

Букстар: Вчера Жижек во МКЦ, утре интернационална книжевна маса и филмови на Милчо Манчевски

 

News room, 29.10.2017

Интернационална книжевна маса и филмови на Милчо Манчевски на „Букстар“

 

Радио МОФ, 29.10.2017

Букстар: Вчера Жижек во МКЦ, утре интернационална книжевна маса и филмови на Милчо Манчевски

 

Макфакс, 29.10.2017

„Читај бе братучед, читај!“ – Проекција на филмови од Милчо Манчевски

 

Пост.мк, 29.10.2017

Интернационална книжевна маса и филмови на Милчо Манчевски на „Букстар“

 

МКД, 28.10.2017

Во Скопје ќе биде промовирана книга на Јела Кречич, поради која Славој Жижек мораше да мие чинии

 

Идивиди, 28.10.2017

Промоција на „Нема друга“ од словенечката писателска ѕвезда

 

Точка, 27.10.2017

Промоција на книгата „Нема друга“ од Јела Кречич поради која Славој Жижек мораше да мие чинии

 

Денар, 27.10.2017

Промоција на книгата „Нема друга“ од Јела Кречич Жижек во рамки на фестивалот „БукСтар“

 

Република, 27.10.2017

Промоција на „Нема друга“ од Јела Кречич Жижек на Фестивалот на европската книжевност „BookStar“

 

Макфакс, 27.10.2017

Промоција на книгата „Нема друга“ од Јела Кречич Жижек во рамки на фестивалот „БукСтар“

 

Скај, 27.10.2017

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „НЕМА ДРУГА“ ОД ЈЕЛА КРЕЧИЧ ЖИЖЕК ВО РАМКИ НА ФЕСТИВАЛОТ „БУКСТАР“

 

МКД, 26.10.2017

Снежана Стојчевска: Поезијата е убавина која му недостасува на светот

 

Точка, 26.10.2017

Македонска поддршка - поетесата што умее да ги овековечи вредните мигови

 

Република, 26.10.2017

Промоција на книгата „Треба да е лесно“ на Снежана Стојчевска на „Букстар“

 

Плус инфо, 26.10.2017

Македонска поддршка - поетесата што умее да ги овековечи вредните мигови

 

Макфакс, 26.10.2017

Промоција на книгата „Треба да е лесно“ од Снежана Стојчевска

 

Старт, 26.10.2017

Промоција на книгата „Треба да е лесно“ на Снежана Стојчевска на „Букстар“

 

Денар, 26.10.2017

Промоција на книгата „Треба да е лесно“ од Снежана Стојчевска

 

Нова Македонија, 25.10.2017

Промоција на „Треба да е лесно“ на Снежана Стојчевска

 

Курир, 25.10.2017

Книгата „Треба да е лесно“ на Снежана Стојчевска ќе биде